Építs akár egy Designer

Webes felületi sablon készlet

Már ismered a felület tervezési alapokat és a felületi elemeket, viszont nehézséget okoz az elemek szakszerű egymáshoz illesztése? Tanácstalanul ülsz a tervező asztal fölött és azon agyalsz milyen szekciók kellenek egy weboldal sikeres felépítéséhez? Netán egyszerűen csak haladni szeretnél a projektekkel és a monoton munkát megspórolni?

A Webes felületi sablon készlet reszponzív, azaz asztali, tablet és mobil nézetben összeállított webes szekciókat tartalmaz. Neked csupán a megfelelő szekciót szükséges kiválasztanod és az adott oldaltervbe illesztened. A hatékonyság netovábbja.

Zárójeles megjegyzés, mindeközben azon módosítasz, amin csak szeretnél, hiszen a Webes tervezői eszközkészletet és a Webes felületi elemgyűjteményt is tartalmazza a csomag.

Jól hangzik? Szeretnél időt megtakarítani, több ügyfelet kiszolgálni? Iratkozz fel email címed megadásával az itt látható felületen és amint elkészültem a sablon készlettel, értesítelek. 👇🏼

Az idő a legnagyobb kincs

A Figma stíluskészletére és komponens kezelésére épített sablon készlet, mellyel gyorsabban és precízebben dolgozhatsz, mint valaha.

Fejléc szekció

Elsősorban a logót és a menüt tartalmazó sáv.

Árazás szekció

Digitális termékek és szolgáltatások árazási részleteinek bemutatása.

Minta oldalak

Előre összeállított, reszponzív oldalak. Használhatod egy az egyben, de módosíthatsz is rajtuk.

… és ennek még koránt sincs vége

Iratkozz fel és ismerd meg a weboldal tervezés új dimenzióit. Várom a neved a listán. 🤓