Webes megoldások egyszerűtől a komplexig

Webflow webdesign & dev.

Fedezd fel a Webflow varázslatos világát, ahol a weboldalak művészeti alkotássá válnak. Intuitív kezelőfelület, kódolás nélküli kivitelezés és lenyűgöző vizuális élmények várnak rád, hogy a weboldalad igazi sikertörténet legyen!

Növekedés orientált szupereszköz

Kódolás mentes egyedi megoldás(ok) a szimpla honlapoktól, a komplex tagsági rendszerekig.

Keresőbarát (SEO)

Tiszta kód, szerethető weboldal. A Webflow alapjaiban támogatja a keresőbarát tartalmakat, melyek az egyedi beállításokkal tovább finomíthatóak. Eredményeként az érdeklődők könnyebben találnak rád.

Kódolás, kód írás nélkül

Teljes mértékben egyedi megoldások a tervezéstől, a megvalósításig. Mindezt egyetlen kézben. Ezt tudja a kódolás mentes környezet. Kevesebb szereplő, rövidebb határidő, profi végeredmény.

Híd az együttműködésben

Nagyobb projektben gondolkozol? A Webflow áthidalja a tervezés és a tartalom gyártás közötti szakadékot. Lehetővé teszi a tartalom készítők, szerkesztők és marketingszakemberek számára, ugyanazon projekten dolgozzanak, egymás akadályozása nélkül.

Legyél te a szerkesztő

Szeretnéd megtanulni a honlapod kezelését? Cikkeket, tartalmakat töltenél fel, fejlesztői beavatkozás nélkül?  Semmi akadálya. Intuitív kezelőfelületének köszönhetően az oldal kezelését még akkor is könnyen elsajátíthatod, ha alapvetően nem vagy technikai szakember. A tartalomkezelő rendszerének köszönhetően a megjelenés pedig mindig konzisztens lesz.

Mobilbarát

Másnéven mobilra optimalizált megjelenést kapsz. Talán mondanom sem kell, manapság már alap, hogy a webes tartalmak mobil készülékeken is flottul használhatóak. Na, neked pont ilyened lesz.

Bővítmény és frissítés mentes

Mivel minden a kezünkben az egyedi megjelenéshez és megoldásokhoz, nincs szükség bővítmények telepítésére és frissítésére sem. Ergo nem kell attól tartanod, hogy egy bővítmény kárt okoz az oldaladban és a frissítésekkel sem kell bajlódnod. Az oldalad egyszerűen, csak működik.

"Dávidtól sokkal többet kaptunk, mint ízléses designt, és szép terveket a felhasználói felületekhez. Egy komplex rendszertervet. Olykor homályos vagy felületes elképzeléseink precíz, részletes és logikus kidolgozását. Mindezt végtelen türelemmel, rugalmassággal, a problémák iránti érzékenységgel és jó hangulattal kísérve. Köszönjük."  

Dittrich Antal

alapító és CEO, Actlico Kft.

Hogyan dolgozom?

Egy jól bevált, gördülékeny módszer segítségével.

A szerethető webes megoldások az alábbi lépések mentén születnek. Ha a projekted már előrehaladott állapotban tart, esetleg az idő vagy a költségvetési keret ennél kevesebbet enged meg, konzultáljunk a legjobb megoldás érdekében.

1. lépés

Feltérképezés

A kérdések feltételének és megválaszolásának állomása. Kíváncsiskodom picit, közösen átbeszéljük az igényeket.

2. lépés

Tervezés

Az igényeid alapján képernyőket, funkciókat tervezek, melyeket fejlesztés előtt közösen átnézünk. Addig pontosítjuk a terveket, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. Persze egymás szabadidejének megsértése nélkül, ha érted mire célzok. 😂

3. lépés

Fejlesztés

A tervek valósággá válásának folyamata. Ha mindent rendben találtunk a tervezés során, megkezdődik a fejlesztés a Webflow környezetében. Nincs szükség további szereplőre, ezt is rám bízhatod.

4. lépés

Analitikai integrációk

A fejlesztést követően beállítom a felhasználók viselkedési szokásainak elemzéséhez szükséges analitikai eszközöket, követő kódokat (pl. Google Analytics, Hotjar, Meta pixel stb.).

5. lépés

További rendszer integrációk

A Webflow fejlesztés nagyszerűsége itt még nem ér véget. Komplex webes megrendelések esetén további rendszerek is integrálásra kerülnek a weboldaladba. Segítségükkel online fizetéseket bonyolíthatsz, érdeklődőket gyűjthetsz a hírleveledre, email kampányokat futtathatsz, digitális tartalmakat értékesíthetsz vagy tagsági rendszert üzemeltethetsz.

Dolgozzunk együtt

Írd le miben tudok segíteni és felveszem veled a kapcsolatot.

Köszönjük szépen! Sikeresen elküldted nekünk az ötleted. Rövidesen hallasz rólunk, figyeld a postafiókod.
Hoppá, nem várt hiba történt. Kérlek próbáld meg újra elküldeni az ötleted!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az első konzultáció tartalma?
Hogyan alakul a közös munkánk folyamata?
Hol találkozunk? Kell mennem valahova?