Rólam

“Hiszem, hogy minden sikeres hétköznap alapja a hatékony, tudatos és ügyfélközpontú gondolkodás.”

Célom átadni a hétköznapi hatékonyságban és a felhasználó-központú tervezésben rejlő potenciált minden digitálisan affinis, megoldást kereső emberkének.

Számomra alapvetés, hogy a jó ügyfélélmény éppolyan megnyerő, mint amilyen jövedelmező. Másrészt igazán jól akkor érzed magad, ha a munkád és bizniszed mellett a személyes életviteled is sínen van. A rendelkezésedre álló infók tárolása és kezelése bonyoldalmas lehet, viszont tudok olyan digitális megoldást, mellyel ezt is kipipálhatod.

Bemutatkozik az InsightShack és a HQ

Az InsightShack alapja egy online, tudásközvetítő platform és digitális termék piactér. Hiszem, hogy hatékonynak akkor tekinthetjük magunkat, ha a munkánk vagy bizniszünk mellett a magánéletünk is jó irányba tart. Másrészt látom, hogy minden sikeres vállalkozás alapja a tudatos, ügyfélközpontú gondolkodás.

Küldetésem elérése érdekében hoztam létre a platformot és a legtöbb energiámat arra fordítom, hogy diákjaimnak átadjam a digitális hatékonyágban és a felhasználó-központú tervezésben rejlő potenciált.

A szolgáltatás teljes mértékben online keretek között, mi több egyszemélyes bizniszként működik. Ahelyett, hogy költséges és időigényes közlekedésre invitálnék bárkit, erőforrásaimat tananyagfejlesztésre, termék- és eszközkínálat bővítésre fordítom.

Bemutatkozom én, mint alapító, oktató és alkotó

👋🏼, Rózsa Dávid vagyok, Product & UX/UI Designer, az InsightShack szolgáltatásai mögött álló alkotó szellemiségű figura.

“Ahogy a magánéletben, úgy az üzletben is szemet szúrnak és aggasztanak a kevésbé jól átgondolt ügyfélfolyamatok, valamint az ebből fakadó időpocsékolás és többlet kiadások fedezése. Rajongok a mindennapi lépéseink logikusabbá tételéért, ezáltal büszkeséggel tölt el amint erőfeszítéseimnek köszönhetően egy újabb, valós, hétköznapi problémával sikerül leszámolni.”

Praktikus meglátások, hatékonyságnövelő tippek

Kizárólag bizonyítottan működő, felhasználó-központú megoldásokat és hétköznapi hatékonyságnövelő tippeket kapsz tőlem. Azonnal beépítheted mindennapjaidba, ügyfeleid vagy saját honlapod felületeibe.

Köszönjük szépen! Sikeresen elküldted nekünk az üzeneted. Rövidesen hallasz rólunk, figyeld a postafiókod.
Hoppá, nem várt hiba történt. Kérlek próbáld meg újra elküldeni az üzeneted!