Rólam

“Hiszem, hogy minden sikeres hétköznap alapja a hatékony, tudatos és ügyfélközpontú gondolkodás.”

Célom átadni a hétköznapi hatékonyságban és a felhasználó-központú tervezésben rejlő potenciált minden digitálisan affinis, megoldást kereső emberkének.

Számomra alapvetés, hogy a jó ügyfélélmény éppolyan megnyerő, mint amilyen jövedelmező. Másrészt igazán jól akkor érzed magad, ha a munkád és bizniszed mellett a személyes életviteled is sínen van. A rendelkezésedre álló infók tárolása és kezelése bonyoldalmas lehet, viszont tudok olyan digitális megoldást, mellyel ezt is kipipálhatod.

Bemutatkozik az InsightShack és a HQ

Az InsightShack alapja egy online, tudásközvetítő platform és digitális termék piactér. Hiszem, hogy hatékonynak akkor tekinthetjük magunkat, ha a munkánk vagy bizniszünk mellett a magánéletünk is jó irányba tart. Másrészt látom, hogy minden sikeres vállalkozás alapja a tudatos, ügyfélközpontú gondolkodás.

Küldetésem elérése érdekében hoztam létre a platformot és a legtöbb energiámat arra fordítom, hogy diákjaimnak átadjam a digitális hatékonyágban és a felhasználó-központú tervezésben rejlő potenciált.

A szolgáltatás teljes mértékben online keretek között, mi több egyszemélyes bizniszként működik. Ahelyett, hogy költséges és időigényes közlekedésre invitálnék bárkit, erőforrásaimat tananyagfejlesztésre, termék- és eszközkínálat bővítésre fordítom.

Bemutatkozom én, mint alapító, oktató és alkotó

👋🏼, Rózsa Dávid vagyok, Product & UX/UI Designer, az InsightShack szolgáltatásai mögött álló alkotó szellemiségű figura.

“Ahogy a magánéletben, úgy az üzletben is szemet szúrnak és aggasztanak a kevésbé jól átgondolt ügyfélfolyamatok, valamint az ebből fakadó időpocsékolás és többlet kiadások fedezése. Rajongok a mindennapi lépéseink logikusabbá tételéért, ezáltal büszkeséggel tölt el amint erőfeszítéseimnek köszönhetően egy újabb, valós, hétköznapi problémával sikerül leszámolni.”

An iOS avatar of David Rozsa

Praktikus meglátások, hatékonyságnövelő tippek

Kizárólag bizonyítottan működő, felhasználó-központú megoldásokat és hétköznapi hatékonyságnövelő tippeket kapsz tőlem. Azonnal beépítheted mindennapjaidba, ügyfeleid vagy saját honlapod felületeibe.

Köszönjük szépen! Sikeresen elküldted nekünk az üzeneted. Rövidesen hallasz rólunk, figyeld a postafiókod.
Hoppá, nem várt hiba történt. Kérlek próbáld meg újra elküldeni az üzeneted!