Link to previous page

Vissza a listához

Webes tervezői rendszer

Turbózd fel a webes projektjeidet.

Megnézem

Notion jegyzetfüzetek

Tegyél rendet digitálisan is.

Megnézem

Miért Notion-be jegyzetelj?

Dávid

June 5, 2023

Az internet és az okostelefonok megjelenése óta az életünk folyamatosan digitalizálódik. Szinte bárhol, bármikor hozzáférünk az információhoz. Nem meglepő módon a jegyzetelés is digitalizálódik, egyre többen tárolják jegyzeteiket online.

Ha szeretnél rendet tartani a jegyzeteid között és egyszerűbben szeretnéd kezelni azokat, jegyzetelj és digitalizálj a Notion alkalmazással.

Hogy miért? Olvass tovább. 👇🏼

1. Központi tárolás és kezelés

A Notion sokkal egyszerűbbé teszi az életedet, mert segítségével a jegyzeteid egy helyről érhetőek el, így nem kell különböző jegyzetfüzeteket vagy alkalmazásokat használnod.

2. Könnyen kereshető

Az alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy kulcsszavakat és címkéket rendelj a jegyzeteidhez, melynek segítségével könnyen megtalálhatod azokat, amikor szükséged van rájuk. Ez sok időt és energiát takarít meg, valamint hasznos amikor gyorsan kell az info.

3. Könnyen szerkeszthető

A digitális jegyzetek sokkal könnyebben szerkeszthetőek, mint a hagyományos társaik. Pár kattintással képeket, videókat, linkeket adhatsz a jegyzeteidhez, valamint hasonló időráfordítással formázhatod is őket.

4. Könnyen megosztható

Oszd meg gondolataidat az általad választott személyekkel vagy működj együtt másokkal pár kattintással. Igen, a Notion erre is képes.

5. Biztonságos

A digitális jegyzetek biztonságosabbak a hagyományos társaiknál. A Notion segítségével könnyedén mentheted és tárolhatod a jegyzeteidet, így nem kell elvesztésüktől tartanod. A kétlépcsős azonosítás és a rendszeres biztonsági mentés pedig csak még tovább fokozza a biztonságérzeted.

Összegezve

A Notion egy rendkívül rugalmas és sokoldalú alkalmazás, mely lehetővé teszi az emberek számára, hogy különböző típusú feladatokat hatékonyan, időt spórolva végezzenek el.

Használhatod a Notion-t jegyzetelésre, teendő lista készítésre, projekt menedzsmentre, blog írásra vagy hétköznapjaid széleskörű kezelésére is. Indulhatsz üres lappal, de használhatod az előre elkészített sablonokat is, melyek leveszik a terhet a válladról.

Ha meguntad, hogy szanaszét hevernek az információ morzsák, melyeket fáradságos munkával szedtél össze és szeretnél rendet tartani a jegyzeteid között, ragadd meg a Notion által nyújtott lehetőségeket.

Az alkalmazás nagyon sok előnnyel rendelkezik, biztos vagyok benne, hogy ha kipróbálod, te sem fogsz csalódni.

Kezdésként ajánlom figyelmedbe az általam készített, tanulást segítő, ingyenes Notion sablonjaimat.

Ha többet szeretnél tudni a Notion használatáról iratkozz fel hírlevelemre,  kövess közösségi csatornáimon keresztül vagy látogass vissza később. Rengeteg hasznos infót tartogatok még.

Szuper vagy, hogy végigolvastad. 🤩

További, kapcsolódó cikkeim a témában:

Ui.: Köszönöm, hogy ha a cikkben található affiliate linkre kattintással regisztrálsz, így nem csak egy hatékony app-hoz jutsz hozzá, de az én munkámat is támogatod. Win-win. 👏🏼

Praktikus meglátások, hatékonyságnövelő tippek

Kizárólag bizonyítottan működő, felhasználó-központú megoldásokat és hétköznapi hatékonyságnövelő tippeket kapsz tőlem. Azonnal beépítheted mindennapjaidba, ügyfeleid vagy saját honlapod felületeibe.

Köszönjük szépen! Sikeresen elküldted nekünk az üzeneted. Rövidesen hallasz rólunk, figyeld a postafiókod.
Hoppá, nem várt hiba történt. Kérlek próbáld meg újra elküldeni az üzeneted!

Cikkek, amelyek érdekelhetnek még

Szerezz érdekes meglátásokat és infókat közvetlenül az InsightShack tervező asztalától.